Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veselo u Juveu

Pogledajte što je Mandžo poručio Khediri nakon pobjede rukometaša

Mario Mandžukić veliki je navijač hrvatske rukometne reprezentacije, a nakon pobjede Hrvatske nad španjolskom bio je dodatno inspiriran.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić je uz rukometaše od samog početka prvenstva, a nakon što je Hrvatska pobijedila Španjolsku u četvrtfinalu Svjetskog rukometnog prvenstva 2017, zajedno s Markom Pjacom odlučio je ''provocirati'' svog suigrača iz Juventusa Samija Khediru.

Khedira je također rukometni zaljubljenik, ali njegova reprezentacija iznenađujuće je ispala sa SP-a u osmini finala od Katara. Kako je Hrvatska izborila polufinale, Mandžo je dobio ideju da njemačkog reprezentativca nagovori da navija za Kauboje.

''Budući da voliš rukomet i voliš pobjeđivati, vrijeme je da ti Hrvatska postane (druga) omiljena rukometna reprezentacija!'', napisao je Mandžukić na svom Instagram profilu.

Sve to događalo se prije četvrtfinala Talijanskog kupa između Juventusa i Milana, a koje je na rasporedu u srijedu navečer. Trener Juvea Massimiliano Allegri uoči utakmice pohvalio je naše igrače.

''Pjaca napreduje i imat će veliku karijeru, ali neće krenuti u prvih 11 protiv Milana, kao ni Marchisio koji nije trenirao s momčadi. Mandžukić može igrati bilo gdje i raditi dobre stvari u sredini. Bonucciju treba utakmica jer nije igrao dva mjeseca'', rekao je Allegri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider