Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Napokon!

Sjajne vijesti za Hrvatsku: Cindrić i Marić negativni, nastupit će protiv Francuske?

Luka Cindrić i Marino Marić mogli bi sutra zaigrati za Hrvatsku na Euru 2022 protiv Francuske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska sutra otvara nastup na Europskom prvenstvu utakmicom protiv Francuske, a izbornik Hrvoje Horvat u posljednji čas dobio je dva velika pojačanja - Luku Cindrića i Marina Marića.

Iako je njihov nastup u grupnoj fazi bio upitan, spomenuti dvojac ipak bi trebao zaigrati. Oni su na posljednjem testiranju bili negativni te su kasno navečer krenuli na put k Szegedu.

Još uvijek nije poznato hoće li nastupiti već sutra, ali to ponajprije ovisi o rezultatima njihova testiranja na licu mjesta u Mađarskoj. Negativni nalazi trebali bi stići prije početka utakmice, koja je zakazana za 20:30.

gol expired Hrvati progovorili o užasu u hotelu, turisti se šetaju bez maski i u ogrtačima, a rukometaši se testiraju svaki dan divider

Hrvatska reprezentacija svoje će tri uvodne, nadamo se ne i jedine utakmice na Euru, igrati u Szegedu. Na startu grupe C čeka nas rukometni klasik između Hrvatske i Francuske 13. siječnja od 20:30.

Dva dana kasnije, 15. siječnja, čeka nas još jedan spektakl. Hrvatska protiv Srbije igra susjedski derbi u gradu koji se nalazi na samoj granici sa Srbijom. Posljednju utakmicu u skupini C Hrvatska igra 17. siječnja protiv Ukrajine.

U drugom krugu najbolje dvije reprezentacije iz naše grupe igrat će u novoj skupini s dvije najbolje momčadi iz skupina A i B. Ta skupina svoje će utakmice igrati u Budimpešti od 20. siječnja.

Sutra kreće Europsko rukometno prvenstvo

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider