Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

'Ludnica' na Sljemenu: Očekuje se 20.000 navijača!

Ulaznice za Snježnu kraljicu odlično se prodaju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do ponedjeljka u 16 sati prodano je preko 4000 ulaznica za žensku utrku i gotovo 7000 ulaznica za mušku utrku slaloma za Vip Snow Queen Trophy 2011, priopćili su organizatori.

Ženski slalom za Svjetski skijaški kup vozi se u utorak, 4. siječnja, dok je muški na rasporedu u četvrtak, 6. siječnja. Pojačana prodaja počela je tek početkom prošlog tjedna, a iskustva s prijašnjih utrka pokazuju da prodaja naglo raste u nekoliko zadnjih dana prije utrke.

Ulaznice se odlično prodaju i na same dana utrka, jer veliki broj gledatelja prati vremensku prognozu i do zadnjeg trenutka čeka s odlukom o odlasku na utrku. Svi su pritom navikli su da ulaznica ima dovoljno te da će ih biti i ove godine. Ulaznice su u prodaji u odabranim Vip centrima te poslovnicama Generalturista i Eventima.Kao i svake godine, na dane utrka ulaznice će se od 10.30 do 17.00 sati prodavati i na Mihaljevcu kod mjesta polaska autobusa, te u Turističkoj zajednici Stubičkih toplica.

Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, za djecu od 7 do 15 godina cijene su 40 i 60 kuna za jedan, odnosno oba dana, dok su za odrasle cijene 100 kuna za jedan i 150 kuna za oba dana. S kupljenom ulaznicom za Vip Snow Queen Trophy 2011. može se ostvariti i popust od 40 posto na karte u svim vlakovima Hrvatskih željeznica. U cijenu ulaznica uključeni su ne samo besplatan prijevoz i , nego i hrana i piće i po tome su sljemenske utrke jedinstvene u svijetu.

Kako je prognoza vrlo povoljna - očekuje se suho, sunčano i hladno vrijeme, te kako do sada prodani broj ulaznica prati trendove prijašnjih godina u isto vrijeme, na Sljemenu se na ženskoj utrci očekuje ukupno desetak tisuća, a na muškoj dvadesetak tisuća ljudi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider