Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
rastužila fanove

FOTO Paragvajka koja je postala viralna kad se kvalificirala na Igre, sa samo 20 odlučila završiti karijeru poslije Pariza

Paragvajska plivačica koja je postala internetska senzacija kad se kvalificirala na Olimpijske igre, objavila je kako će završiti svoju karijeru sa samo 20 poslije Pariza.

Luana Alonso (Foto: Luana Alonso/Instagram)

Glamurozna olimpijska plivačica Luana Alonso umirovila se s 20 godina, internetska senzacija nedavno je postala viralna kad se kvalificirala za Olimpijske igre u Parizu.

Objavila je kako će se umiroviti iz sporta po završetku Igara..

Paragvajska plivačica postala je vrialna kad je njezina objava da se kvalificirala na Igre u Pariz obišla svijet. Njezinu zanosnu pojavu pogledali su milijuni ljudi u samo 24 sata od objave.

Plivala 100 metara leptir

Nastupala je u 100 metara leptir u Parizu, završila je šesta u svojoj kvalifikacijskoj utrci, nije se plasirala dalje i objavila je kako završava karijeru.

Objavila je to na društvenim mrežama po završetku prve ženske kvalifikacijske utrke na 100 metara. Rasplakala se u intervju za Claro Sport i objasnila svoju odluku.

"Dugo sam u sportu, plivam od svoje druge, dakle 18 godina i sretna sam što će mi zadnja utrka biti na ovom natjecanju“.

Ovo joj je drugi nastup na Igrama, kao 17-godišnjakinja nastupila je u Tokyu. Nije objavila čime će se baviti u mirovini, ali ne gine joj karijera instagramskog modela barem…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook
Teška večer za Modre na Allianz Areni. ⚽🔵

📸: Ronald Gorsic/CROPIX