Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stvarno solidno

Ljutić nakon prvih bodova: "Nisam imala savršene vožnje, ali sam puno izvukla iz njih"

Zrinka Ljutić u nedjeljnom je veleslalomu u Kranjskoj Gori osvojila svoje prve bodove u toj disciplini u Svjetskom kupu...

Zrinka Ljutić (Foto: Afp)

Hrvatska skijaška reprezentativka Zrinka Ljutić u nedjeljnom je veleslalomu u Kranjskoj Gori osvojila svoje prve bodove u toj disciplini u Svjetskom kupu, osvojivši 19. mjesto u utrci u kojoj je Amerikanka Mikaela Shiffrin došla do svoje 82. pobjede i tako izjednačila rekord sunarodnjakinje Lindsey Vonn.

"Zadovoljna sam kako je ispalo na kraju, uzela sam prve bodove, 19. mjesto je stvarno solidno. Nisam imala savršene vožnje, ali sam puno toga izvukla iz njih. Probat ću iskoristiti ovaj poticaj i dobar osjećaj na veleslalomu i za druge utrke", izjavila je 18-godišnja Zagrepčanka koja je bila skijašica s najvišim startnim brojem (46) koja je uspjela izboriti plasman u drugu vožnju.

Na novi nastup Zrinka neće dugo čekati, jer je već u utorak u austrijskom Flachauu na rasporedu sedmi slalom za Svjetski kup, na kojem će se svjetskoj juniorskoj prvakinji u ovoj disciplini pridružiti i Leona Popović, sedma slalomašica svijeta u ovoj sezoni.

Skijašice će se u Flachauu natjecati pod reflektorima. Start prve vožnje zakazan je u 18 sati, a druga bi trebala započeti u 20.45 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider