Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čeka dodatne preglede

Leona Popović teško se ozlijedila u zadnjem slalomu sezone: Ne izgleda dobro

Leona Popović ozlijedila se na završnici Svjetskog kupa u Saalbachu gdje se vozio slalom.

Leona Popović (Foto: Afp)

Hrvatska skijašica Leona Popović napravila je pregled magnetskom rezonancom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina i liječnik Igor Borić joj je dijagnosticirao parcijalnu rupturu prednjeg križnog ligamenta i istegnuće lateralnog kolateralnog ligamenta te koštanu kontuziju lijevog koljena, priopćio je u ponedjeljak Hrvatski skijaški savez.

"Sljedećih dana, nakon dodatnih pregleda i u suradnji s liječničkom ekipom, donijet će se odluka može li se navedena ozljeda liječiti konzervativno ili će biti potreban operativni zahvat", dodaje se u priopćenju.

Popović se ozlijedila u subotu na završnici Svjetskog kupa u Saalbachu. U drugoj vožnji zadnjeg slaloma sezone izletjela je sa staze i ostala ležati u snijegu, držeći se za koljeno.

Srećom, nakon nekog vremena se pridignula i stala na noge, a sada su dodatne pretrage pokazale o kakvoj se ozljedi radi.

Luka Modrić i Ivan Perišić VIDEO Dalić moli Perišića da ne žuri s povratkom: "Znamo njegovu emociju za Hajduk i Vatrene, ali..." divider

Zlatko Dalić VIDEO Zlatko Dalić najavio utakmicu i otkrio što je bilo s Livakovićem: ''Javio se da je dobio udarac'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider