Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otkriće turnira

Kuzmanović nakon utakmice života: ''Možda je to faktor koji nam je olakšao''

Dominik Kuzmanović je napravio pravo čudo na utakmici protiv Njemačke, s 22 obrane donio nam je pobjedu na oproštaju od Eura.

Dominik Kuzmanović (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Dominik Kuzmanović igrač je današnje utakmice protiv Njemačke na Euru s nevjerojatne 22 obrane, ali i otkriće turnira.

''Ne znam što bi rekao, dobro sam se osjećao. Krenulo je dobro i tako završilo. Nažalost takav turnir, dobre utakmice na početak i kraju. Dobar je ovo zalog za budućnost'', rekao je Kuzmanović za RTL pa nastavio:

''Bez rezultatskog značaja, možda je to i faktor koji nam je olakšao. Danas nam je sve išlo, morat ćemo hladne glave vidjeti što smo griješili.''

Goran Perkovac Perkovac odgovorio kritičarima: "Dobivam stotine poruka podrške! Ova ekipa ima perspektivu, a ja ostajem izbornik!" divider

Tko zna što bi bilo da smo pobijedili Island...

Na kraju se sve poklopilo, ali mi nismo pobijedili Island i tu je priči bio kraj.

''Tko zna što bi bilo da smo dobili Island, lako je sada pričati što bi bilo. Moje mišljenje je da smo trebali zaslužiti polufinale, ali obrana nas je koštala i nadam se da ćemo biti bolji ubuduće'', mirno je poručio.

Hrvatska rukometna reprezentacija Evo što sad čeka Hrvatsku: Borba za Olimpijske igre u jakoj grupi - hoće li se igrati u Zagrebu? divider

Dobar je ovo zalog za budućnost, slijedi nam Svjetsko prvenstvo dogodine koje se igra u Hrvatskoj.

''Ja sam optimističan, rekli smo već milijun puta, imamo sjajne igrače. Uštimat ćemo se, brzo su te kvalifikacije. Ne možemo vidjeti što će biti u budućnosti, možemo samo biti pozitivni i vjerovati'', zaključio je mladi Kuzmanović.

Duvnjak: ''Ne možeš izgubiti utakmicu s ovakvim golmanom''

Kapetan Domagoj Duvnjak napokon je dobio malo veću minutažu i pokazao se u pravom svjetlu. Dule je izgledao kao mladić, postigao je četiri pogotka na oproštaju od Eura, nadamo se ne i njegovog posljednjeg velikog natjecanja.

''Malo sam tužan i pomiješani su osjećaji, malo i razočaran što ova utakmica nije odlučivala. Moram priznat da njemačka nije bila na 100 %. Kuzma je radio čuda na golu, jednostavno ne možeš izgubiti utakmicu'', rekao je naš kapetan i dodao:

''Nadam se da je sa svima sve uredu, i eto s pobjedom smo zavšrili ovo prvenstvo.''


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider