Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Iz svih krajeva svijeta

Koronavirus najrasprostranjeniji među nogometašima: Evo koga je sve zahvatio od poznatih sportaša

Pandemija koronavirusa paralizirala je veći dio svijeta, do sada je umrlo više od 6.400 osoba od 166.470 zaraženih u 141 zemlji svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportaši, naravno nisu imuni na koronavirus. Zaraženi slučajevi dolaze iz svih sportova i krajeva svijeta, ali srećom za sada nema težih slučajeva.

Prve vijesti o infekciji Covid-19 stigle su iz Italije. Na popisu je trenutačno 11 nogometaša iz Serie A - Daniele Rugani (Juventus), Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Bartosz Bereszynski, Fabio Depaoli, Morten Thorsby (svi Sampdorija), Dušan Vlahović, German Pezzella i Patrick Cutrone (svi Fiorentina).

U Engleskoj su zaraženi menadžer Arsenala Mikel Arteta i igrač Chelsea Callum Hudson-Odoi.

U Njemačkoj koronavirus imaju dva člana Hanovera 96 ​​- Jannes Horn i Timo Hübers - i jedan igrač Paderborna Luca Killian, dok je u Španjolskoj zaraženo pet članova Valencije, uključujući tri nogometaša - Argentinac Ezequiel Garay, Francuz Eliaquima Mangala i Španjolac Jose Gaya. U nedjelju je i bio pozitivan i igrač drugoligaša Elchea Jonathas de Jesus.

gol expired Katastrofalan rasplet za Hajduk: UEFA šalje prijedlog koji bi Tudoru i igračima uništio sezonu divider

Kod košarkaša poznati su slučajevi iz SAD, Španjolske i Italije. Pozitivni su Rudy Gobert i Donovan Mitchell članovi Utah Jazza, Christian Wood iz Detroit Pistonsa i Trey Thompkins koji igra za Real Madrid. Zaražena su i dva igrača Pesara, ali klub nije objavio njihova imena.

Poznata su tri slučaja među biciklistima - na koronavirus su pozitivni Kolumbijac Fernando Gaviria, Rus Dimitrij Strahov i Argentinac Maximiliano Richeze.

Razbolio se i jedan član McLarena u Formuli 1, a španjolski mediji navode i jedan slučaj zaraze među judašima, te pet među hrvačima.

Zaražene su i dvije rukometašice francuskog Chamberyja.

gol expired Predsjednik La Lige otkrio: "Prema onome na čemu radimo, natjecanje će završiti" divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider