Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Borba za doigravanja

Medveščak izgubio u Zagrebu od Jokerita

Medveščaka je u Zagrebu izgubio od Jokerita sa 4:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka u svom su 48. ovosezonskom nastupu u KHL-u ove sezone pretrpjeli 27. poraz izgubivši na svom ledu od Jokerita sa 2-4 (1-0, 0-3, 1-1).

Medveščak je poveo u završnici prve trećine golom Marka Katica (19:41) netom nakon što su se finskom sastavu vratila dva kažnjena igrača, Medveščak je čak 1:45 minuta imao dva igrača više na ledu. Nažalost, početak druge trećine donio je preokret, Niko Kapanen (20:46) je poravnao već u prvoj minuti, a Atte Oktamaa (23:46) je vrlo brzo doveo Jokerit u vodstvo.

Topi Jaakola (36:20) je krajem drugog dijela povisio na 3-1, a Ville Lajunen (40:26) je na samom startu treće trećine iskoristio situaciju s dva igrača više na ledu za Jokerit za 4-1. Do kraja susreta Medveščak je uspio samo ublažiti poraz preko Colbyja Genowaya (48:43).

Medveščak je sada deveti na ljestvici Zapadne konferencije sa 65 bodova, dva manje uz utakmicu više od osmog Slovana iz Bratislave koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, dok je Jokerit sa 81 bodom iz 43 susreta na vrhu skupine Boborov, odnosno drugi na Zapadu.

Za dva dana Medveščak će gostovati u Rigi kod Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider