Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
što će reći njegova momčad?

Najplaćeniji obrambeni igrač NFL-a bježao pred bikovima pa ih ležerno - preskakao!

NFL momčad ga plaća 12 milijuna eura po sezoni, a on riskira svoje zdravlje bježeći ispred bikova.

Norman hvata igrača Giantsa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Svake godine od 6. do 14. srpnja u španjolskoj Pamploni se održava tzv. Utrka s bikovima. To je najpopularniji događaj San Fermin festivala u tom periodu, a održava se svakog jutra s početkom u 8 sati.

Ove godine festival je posjetio i jedan od najpoznatijih igrača američkog nogometa (NFL) Josh Norman, te se odvažio na jedan trk zajedno s bikovima. Cijelo je iskustvo proglasio "jednim od najboljih dana u životu", no pitanje je što će o tome reći njegova momčad - Washington Redskinsi.

Naime, Norman je najplaćeniji obrambeni igrač (cornerback) NFL-a, kojeg Washington plaća 12 milijuna eura po sezoni. Stigao je u Redskinse prije tri godine, te potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 75 milijuna dolara.

Josh Norman preskače bika (Screenshot) Josh Norman preskače bika (Screenshot)

Mnogi se nakon ovog pitaju je li Amerikanac prekršio svoj ugovor ugrožavanjem svog fizičkog zdravlja. Na snimci se jasno vidi da je Norman pri pokušaju bijega ispred bika pao preko jednog drugog sudionika i završio na podu. Da je bilo koji od bikova skrenuo sa svoje putanje, mogao ga je udariti i ozbiljnije ozlijediti.

Na internetu se pojavljuju nove snimke njegove avanture s bikovima, a na jednoj od njih on preskače bikove! 

Luis Figo za IN magazin i GOL.hr Luis Figo otkrio: "Promijenio bih mnoge pogrešne odluke. Ronaldo nije ambiciozan" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider