Svake godine od 6. do 14. srpnja u španjolskoj Pamploni se održava tzv. Utrka s bikovima. To je najpopularniji događaj San Fermin festivala u tom periodu, a održava se svakog jutra s početkom u 8 sati.

Ove godine festival je posjetio i jedan od najpoznatijih igrača američkog nogometa (NFL) Josh Norman, te se odvažio na jedan trk zajedno s bikovima. Cijelo je iskustvo proglasio "jednim od najboljih dana u životu", no pitanje je što će o tome reći njegova momčad - Washington Redskinsi.

Naime, Norman je najplaćeniji obrambeni igrač (cornerback) NFL-a, kojeg Washington plaća 12 milijuna eura po sezoni. Stigao je u Redskinse prije tri godine, te potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 75 milijuna dolara.

Josh Norman preskače bika
Josh Norman preskače bika (Screenshot)

Mnogi se nakon ovog pitaju je li Amerikanac prekršio svoj ugovor ugrožavanjem svog fizičkog zdravlja. Na snimci se jasno vidi da je Norman pri pokušaju bijega ispred bika pao preko jednog drugog sudionika i završio na podu. Da je bilo koji od bikova skrenuo sa svoje putanje, mogao ga je udariti i ozbiljnije ozlijediti.

Na internetu se pojavljuju nove snimke njegove avanture s bikovima, a na jednoj od njih on preskače bikove!