Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"kad ostvarite jedan san..."

Izbornik Šoštarić objasnio gdje je bila prekretnica i što sada planiraju: Otkrio sjajan detalj s dodjele medalja

Nenad Šoštarić ima velike planove s ovom reprezentacijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Šoštarić zajedno s hrvatskim rukometašicama osvojio je hrvatsku javnost na izmaku 2020. godine. Iskusni strateg imponirao je mirnoćom i znanjem, a u zračnoj luci na dočeku reprezentacije otkrio je buduće ambicije.

"Kad ostvarite jedan san, otvara vam se drugi. Moj cilj su Olimpijske igre. Ovim plasmanom ostvarili smo plasman na Svjetsko prvenstvo. Tamo nam je cilj izboriti kvalifikacije za OI. Sad imamo vremena, možemo raditi i uvoditi nove mlade igračice. Vjerujem da je to novi početak razvitka hrvatskog ženskog rukometa", rekao je pred okupljenim novinarima.

gol expired Prve riječi Kraljica šoka po dolasku: "Ovo što smo napravile je neobjašnjivo. To nitko nije uspio" divider

"Cilj je bio dobiti jednu jaku utakmicu jer tako se učiš pobjeđivati. Protiv Mađarske se dogodio klik, shvatile su da mogu. Pobijedile su igračice koje zarađuju duplo više u eurima nego one u kunama. Onda je pala i Nizozemska. Vjerujte, nakon ovoga ćemo protiv bilo koga izaći na teren bez straha", smatra Šoštarić, koji je otkrio i zanimljiv detalj s dodjele medalja.

"Dobili smo puno pohvala struke. Na dodjelu medalja dolazi Almadine Leynaud, ponajbolja golmanica svijeta i klanja se što smo napravili. To dovoljno govori", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider