Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sretno Dejana!

Novo lice u hrvatskoj reprezentaciji: Izbornik Šoštarić pozvao pojačanje za nastavak Eura

Hrvatskoj reprezentaciji će se za nastavak Europskog prvenstva priključiti desna vanjska Podravke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon pobjede nad Rumunjskom na startu drugog kruga Europskog prvenstva u Danskoj iz tabora hrvatske ženske rukometne reprezentacije stigla je vijest kako će se ekipi uskoro priključiti nova igračica: Dejana Milosavljević.

Pravila dopuštaju proširenje rostera reprezentacije što je izbornik Nenad Šoštarić odlučio iskoristiti i uputiti poziv 26-godišnjoj desnoj vanjskoj iz koprivničke Podravke.

"Milosavljević u petak 11. prosinca dolazi u Kolding gdje će obaviti sve potrebne zdravstvene procedure i bit će dva dana u karanteni. Ukoliko svi protokoli o zdravstvenim uvjetima zaštite od COVID-19 budu zadovoljeni, Milosavljević će se priključiti ostatku hrvatske reprezentacije u nedjelju, 13. prosinca", izvijestili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.

gol expired Emocije ponijele hrvatskog izbornika: "Ovo su cure koje imaju srce i dušu" divider

Upravo na poziciji desnog vanjskog Hrvatskoj je najnužnije pojačanje za ono što slijedi, jer u aktualnom kadru imamo samo jednu igračicu na toj poziciji - Doru Kalaus - ali budući da je njena minutaža dosta skromna, izbornik se odlučio osloniti na 26-godišnju Požežanku Milosavljević.

Ona bi trebala dati svoj doprinos u dvije preostale utakmice u kojima našoj reprezentaciji treba samo jedan bod kako bi i matematički osigurala plasman u polufinale. A nije nemoguće da, ovisno o drugim rezultatima, bude dovoljno i sadašnjih šest bodova...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider