Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Velika pobjeda

Izbornik nakon velikog preokreta Hrvatske: "Srpkinje su se već počele smješkati..."

Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Eura.

Hrvatske vaterpolistice (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva u Eindhovenu nakon što je u susretu drugog kruga natjecanja svladala Srbiju sa 11-8 (2-3, 2-3, 2-1, 5-1).

Nakon što je u prvom krugu natjecanja Hrvatska izgubila sva svoja tri dvoboja, a Srbija dobila sva tri svoja, u ključnom susretu za prolazak među naboljih osam sastava Starog kontinenta uspješnijim su se pokazale izabranice Brune Sabionija.

Hrvatska je do pobjede stigla sjajno odigranim drugim poluvremenom, početkom treće četvrtine Srbija je vodila sa 7-4, ali do kraja utakmice Hrvatska je napravila seriju 7-1 za potpuni preokret.

Jerko Marinić Kragić Neviđena drama: Hrvatska izgubila na peterce od Crne Gore, ali ide u četvrtfinale EP-a! divider

"Nije nam bilo jednostavno jer smo došli ipak s tri poraza, a one s tri pobjede. Vidio se taj grč, ali imamo predivnu kemiju u reprezentaciji. Čak i kada smo gubili, nismo dopuštali da “padnu glave”, samopouzdanje.

To je pokazala ova utakmica. Kod 7:4 za Srbiju, njihove su se igračice već počele smješkati i tu smo osjetili trenutak da ih imamo. Toliko sam sretan radi ovih djevojaka i ja se samo nadam da će im ovo biti motiv za dalje, kazao je hrvatski izbornik Bruno Sabioni nakon utakmice za HVS.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider