Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Za Dnevnik Nove TV

Ivica Obrvan: "Čestitke igračima na borbenosti u ovim nemogućim uvjetima, Nexe je odličan, ali još zaostaje"

Rukometaši PPD Zagreba obranili su naslov rukometnog prvaka Hrvatske, a za Dnevnik Nove TV govorio je tener Ivica Obrvan.

U izuzetno uzbudljivih 60 minuta rukometaši PPD Zagreba slavili su protiv Nexea u Našicama 26:24, došli do šest bodova u međusobnim susretima te obranili naslov prvaka Hrvatske na krilima Ivana Čupića, s trenerom zagrebaša razgovarao je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Forjan.

"Čestitam svojim igračima na fantastičnoj borbenosti u ovim nemogućim uvjetima, teško mi je stajati dok s vama razgovaram ovdje, a kamoli govoriti. Plus sve to trebalo je u njima igrati. Od prve do 50. minute smo imali apsolutnu kontrolu nad utakmicom, napad za sedam. Dogodio se možda mali pad koncentracije, neke loše odluke možda s moje strane nenamjerno, promašeni zicer, euforija s tribina i zakuhala se utakmica“, pričao je trener Zagreba Ivica Obrvan za Novu TV.

gol expired PPD Zagreb osvojio jubilarni 30. naslov prvaka Hrvatske divider

Kako ste vidjeli cijelu ovu seriju? 

"Kad pobijedite četiri puta zaredom, osvojite kup i prvenstvo u ovako uzavreloj atmosferi, to mora biti zasluženo i ne smije biti nikakvih mrlja. Nexeu čestitam na odličnim igrama kroz sezonu, još zaostaju za nama. Postigli su puno uspjeha plasmanom na Final Four u Portugalu. Neka osvoje trofej, ja ću im prvi čestitati.“

gol expired Spektakl na Final Fouru rukometne Lige prvaka: Veliki hrvatski obračun, finale prije finala divider

Hoće li Zagreb igrati Ligu prvaka?

"Ne znam hoće li je Zagreb igrati. Mi smo prvaci, ovaj klub je kroz povijest igrao gotovo sve Lige prvaka, ako se dodjeljuje wild card, Zagreb je prvi u redu za nju i uvjeren sam da ćemo dogodine biti tamo“, podvukao je Obrvan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider