Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Ivica nastavlja rat: 'Blanka pobijedi dvije suparnice i odmah je heroina'

Najbolji skijaš svijeta otvoreno priznao da mu smeta što se o Blankinim uspjesima puno više govori...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavlja se medijski rat na relaciji trenutno najpoznatijih sportskih obitelji u Hrvatskoj Vlašić-Kostelić. Ovoga puta u priču se uključio trenutno najbolji skijaš svijeta, Ivica Kostelić.

>> Gipsova poruka Blankinu ocu: 'Makni mi se s očiju, nemaš pojma...

>> Joško Vlašić žestoko napao HOO: 'Falsificirate rezultate!'

Vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa i u redoslijedu slalomaša, za austrijski portal sport10.at izjavio je kako mu jako smeta loš tretman kojeg ima u hrvatskim medijima.

U Hrvatskoj jednostavno ne shvaćaju što je alpsko skijanje. To je sport koji je možda i najkompetitivniji od svih ostalih

- Ivica Kostelić
Ivica sedmoj siloj predbacuje nerazumijevanje za alpsko skijanje, koje se prema njegovom mišljenju, ne cijeni i ne poznaje dovoljno.

"U Hrvatskoj jednostavno ne shvaćaju što je alpsko skijanje. To je sport koji je možda i najkompetitivniji od svih ostalih", otvorio je dušu Ivica te se potom dotaknuo "vruće" teme obitelji Vlašić..

"U kojem se još sportu svakog vikenda na startu pojavljuje 20 najboljih? Ali, kad Blanka Vlašić još jednom pobijedi svoje dvije protivnice, onda svi o tome pišu na sva zvona", slikovito je pojasnio Kostelić te ovime vjerojatno ponovno rasplinuo strasti između njegovog oca i trenera Ante Kostelića te Blankina oca i trenera Joška Vlašića, koji su se posvađali oko izbora za trenera godine o organizaciji HOO-a.

Poznato je kako su nakon toga u nekoliko navrata pale 'teške riječi', a svaki je - očekivano - uz gomilu argumenata branio svoju branšu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider