Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''uhvatila me jeza''

Ivica Kostelić: Ona je Janica modernog doba, toliko je dominantna da nema konkurenciju

Ivica Kostelić, koji više nije aktivni skijaš, spremno se uključio u organizaciju ženske slalomske utrke na Sljemenu te prokomentirao razliku između Janice i Shiffrin.

Ivica Kostelić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić uoči početka ženske slalomske utrke Svjetskog kupa odvezao je sljemensku stazu kao predvozač s kamerom.

"Sljeme je dio mene, bio sam prošle godine na nekoj dječjoj utrci, toliko mi nedostaje. Sjetio sam se dok sam vozio kao predvozač negdje na pola staze svih svojih sljemenskih utrka i uhvatila me neka jeza. Uvjeti su pomalo proljetni, ali je staza odlično pripremljena", izjavio je Kostelić, koji se spremno uključio u organizaciju, makar i kao predvozač na ženskoj utrci.

"Shiffrin je Janica modernog doba jer vozi sve discipline i u svim disciplinama je dobra. No Janica je uvijek imala konkurenciju, a Mikaela kao da je nema, toliko je dominantna", komentirao je Ivica žensku utrku, koju prati ipak mali broj gledatelja.

"Istina je da djeluje prazno, ali to je i za očekivati, pogotovo kada nema domaćih skijaša koji mogu napraviti nešto veliko. Ne zabrinjavam se, mislim da će na sutrašnjoj muškoj utrci biti puno ljudi."

Kostelić je triput bio drugi na sljemenskoj utrci, a jednom je zauzeo treće mjesto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider