Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
VAŽAN DIO MOMČADI

Ivan Martinović propušta kvalifikacije? Kao prioritet povratka naveo je drugo natjecanje

Najbolji hrvatski ljevoruki šuter još se uvijek nije vratio na teren.

Ivan Martinović (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Iako su u prvim danima nakon ozljede koju je doživio tijekom utakmice Europskog prvenstva protiv Austrije vijesti o stanju Ivana Martinovića bile dobre, nade da ćemo ga imati na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre polako blijede.

Iako nije otišao na operaciju te je odabrao rehabilitaciju, uz prvobitnu izjavu kako će biti spreman za iduće okupljanje, tri tjedna prije naše prve utakmice Ivan se još uvijek nije vratio na teren.

Znat će više tek za dva tjedna

"Puno više toga znat ću u iduća dva tjedna. Što se tiče mobilnosti, svakim danom sam sve bolje, no nažalost nisam još sposoban igrati", rekao je član njemačkog Melsungena.

U nastavku je iznio svoj plan povratka, gdje kao prioritet ipak nije stavio reprezentaciju nego jedno klupsko natjecanje.

"Pokušat ću se vratiti idućeg mjeseca, no minimalni cilj je završnica DHB kupa, koja se održava u travnju. Do tada bih apsolutno trebao biti na sto posto", dodao je.

Dodatni su to problemi za našu reprezentaciju, koja još uvijek nema ni izbornika, a utakmica protiv Austrije, koja je zapravo ključna za put u Pariz, za točno je tri tjedna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider