Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
POZITIVNE VIJESTI

VIDEO Ivan Martinović obratio se navijačima: "Večeras sam u dvorani, bit će na kraju sve dobro"

Hrvatski reprezentativac Ivan Martinović ipak neće morati na operaciju ozlijeđenog ramena.

Vrlo dobre vijesti dolaze iz Mannheima. Ivan Martinović nakon ozljede ramena koju je doživio u susretu protiv Austrije ipak neće morati biti podvrgnut operaciji, koja bi ga mogla izbaciti iz stroja i na pola godine.

On će svoju ozljedu riješiti rehabilitacijom, a odluka je pala nakon što je poslušao više različitih stručnih mišljenja te nakon konzultacije s klubom. 

Večeras na tribinama pa put oporavka

Ivan se za kamere HRS-a isto tako obratio navijačima, otkrio je da će još danas ostati s reprezentacijom i da će ih bodriti s tribine.

"Bilo je jako teška ova posljednja dva dana, prihvatiti to sve. Obitelj je bila uz mene, momčad je bila uz mene, pomogli su mi. Tu sam još večeras, gledat ću utakmicu i navijati. Sad mi je malo lakše, trenutačno nemam bolova, jedino ako radim neki pogrešan pokret", rekao je Ivan.

Odluka o rehabilitaciji nije došla slučajno, Ivan se konzultirao s više različitih strana.

Spreman za kvalifikacije

"Dobio sam dosta mišljenja o svemu, ujutro sam bio kod specijalista i saznao da ne moram na operaciju, što znači da neću izgubiti šest mjeseci. Kažu mjesec ili dva, što znači da ću, ako Bog da, biti spreman za mjesec i pol. To sam se dogovorio s klubom. Odluka je pala i meni je olakšanje što ne moram na operaciju. Nadam se da ću se što prije vratiti i biti spreman za kvalifikacije", dodao je Ivan.

Olimpijske kvalifikacije su u travnju, no tko zna, možda mi u Njemačkoj osiguramo sve na onaj još bolji način. Pokazali smo da imamo kvalitetu i da nas se ne smije otpisati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider