Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
u balićevom stilu

Sjajna forma uoči kvalifikacijskog turnira u Parizu: Karačić upisao dvije lude asistencije u Ligi prvaka

Igor Karačić još je jednom demonstrirao vrhunsku kreativnost u napadu svoje momčadi uoči važnog reprezentativnog okupljanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Igor Karačić upisao je dvije vrhunske asistencije u susretu rukometne Lige prvaka između Meškova i njegovog Vive Kielcea. Iako je poljski sastav poražen rezultatom 35:30, Karačić je obilježio susret s dva sjajna poteza.

Krajem prvog i početkom drugog poluvremena Karačić je oba puta asistitrao za svog pivota Karaleka. Najprije je to napravio iza svojih leđa u prodoru prema crti, a zatim je loptu progurao na crtu iza leđa suparnika koji je ostao zatečen.

gol expired PPD Zagreb hrabro pao protiv ponajbolje momčadi svijeta: Cindrić skinuo kapu hrvatskom prvaku divider

Dobra forma i ovakva lucidnost u napadu posebno veseli sve rukometne fanove, jer nas za mjesec dana očekuje vrlo težak kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju.

Od 12. do 14. ožujka igrat ćemo u Francuskoj protiv domaćina, Portugala i Tunisa.

Recimo i da smo u četvrtak ostali bez Luke Stepančića koji je ozlijedio Ahilovu tetivu, te će izbivati više od mjesec dana. Umjesto njega pozvan je Šime Ivić, jedan od ponajboljih pucača s pozicije desnog vanjskog u njemačkoj Bundesligi.

Ove je sezone na prosjeku od pet golova po susretu, a lani je imao uspješnost šuta od čak 60 posto.

Karačićeve asistencije pogledajte ovdje. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider