Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poraz pred start EP-a

Horvat nema odgovore poslije zadnje provjere: "Ne znam još konačan popis za Europsko, do nedjelje uvečer nećemo ni pričati o tome"

Hrvatski rukometaši izgubili su od Rusije 28:26 u posljednjoj utakmici pred Europsko prvenstvo

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je u "uzvratu“ na Croatia Cupu, poslije plus šest za Kauboje u petak, Rusija je bila bolja danas 28:26 u Osijeku. Halil Jaganjac je bio prvo naše ime s devet golova, Mihić se ubacio iz drugog plana s pet, a sjajan je na golu bio Pešić.

Nažalost nedovoljno i Hrvatska nna Europsko prvenstvo putuje s porazom. Razloge je pokušao objasniti izbornik Hrvoje Horvat pred kamerama RTL-a

gol expired Iznenađenje u Osijeku: Hrvatska izgubila od Rusije unatoč plus šest u prvom susretu divider

"Apsolutno sretni ne možemo biti kad izgubimo, ali nekih 45 minuta smo bili dobri, kontrolirali utakmicu. Svjesno smo štedjeli neke igrače, ušli u rotaciju i nismo dobro reagirali. Ušli smo u pogreške, Rusi to znali iskoristiti, ali kažem, bilo je dobrih i loših stvari. Sad čekamo taj PCR test u ponedjeljak ujutro da podvučemo crtu na pripreme“.

"Spremni smo za otvaranje, imamo još dva tri dana do starta EP-a, imamo još par treninga, iskoristiti ćemo ih za dodatne, nadam se da će nam se priključiti najbolji igrači već za Francusku. Teško je pričati imamo li u glavi cijeli popis, u nedjelju do večerašnjih testova nećemo pričati u tom smjeru. Bit ćemo strpljivi s odlukama.“

gol expired Iznenađenje u Osijeku: Hrvatska izgubila od Rusije unatoč plus šest u prvom susretu divider

"Halil je pokazao svoju šutersku raskoš. Rusi su nas analizirali, zatvorili nas na drugim mjestima i on je to iskoristio. Kolektiv će uvijek izbaciti pojedinca ako smo dobri u glavama, ne bih ga isticao danas, kao ni jučer Martinovića, Jaganjčevi golovi su plod momčadske igre“, podvukao je izbornik pa prepustio riječ najboljem igraču današnje utakmice.

Jaganjac: Vjerujemo u prolazak skupine, ali moramo bolje u obrani

"Sve što smo jučer dobro napravili, danas smo pokvarili. Jučer smo primili 24 gola, a danas četiri više. Uvijek ističemo kako smo momčad koja se orijentira na obranu najviše i ovo si ne smijemo dozvoliti. Imamo vremena za popraviti, ali to mora biti bolje.“

gol expired KVIZ Europsko rukometno prvenstvo uskoro počinje, provjerite koliko se sjećate posljednjeg divider

"Vjerujemo u prolazak skupine i u sebe. Moramo igrati ono što smo dogovoriti. Moramo gledati najprije sebe jer znamo da možemo bolje od ovoga protiv Rusije. Žao mi je zbog navijača koji su se danas pojavili u većem broju nego jučer. Hvala im, bilo je predivno. Mislim da bi bila još i punija da se smjelo. Nadamo se da će nam tako biti i u Mađarskoj,“ podvukao je Halil Jaganjac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider