Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
za finale s crnom gorom

Gruzija potopljena, Barakude na jednu pobjedu od plasmana na Olimpijske igre

Hrvatski vaterpolisti izborili su polufinale kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barakude su na jednu pobjedu od plasmana na Olimpijske igre nakon što su izborile polufinale kvalifikacijskog turnira u Rotterdamu. Hrvatska je lakoćom slavila protiv Gruzije 15-6 (3-2, 6-1, 2-1,4-2 ), te će u polufinalu igrati protiv Crne Gore. 

Hrvatska je bila uvjerljiva kroz sve četvrtine, no najveću je prednost ostvarila u drugoj koju je dobila 6-1.

Najbolji strijelac u hrvatskoj reprezentaciji bio je Luka Bukić sa četiri pogotka, dok su Loren Fatović i Luka Lončar zabili po tri gola. Najbolji kod Gruzije bili su Nika Shushiashvili Elez Marko s po dva gola svaki.

gol expired Nevjerojatno je kakvi ljudi žive na ovom svijetu: Pogledajte kako je gnjusno izvrijeđao igrača Arsenala divider

U ranije odigranoj utakmici Crna Gora se plasirala u polufinale nakon pobjede nad Nizozemskom 13-7 (4-0, 3-3, 3-4, 3-0). Polufinalna utakmica Hrvatske i Crne gore na rasporedu je u subotu u 18,00 sati.

U drugom dvoboju četvrtfinala Grčka je tek nakon produžetka izbacila Francusku s 17-14 i to nakon što su Francuzi u zadnju četvrtinu ušli s dva gola prednosti.

U zadnjem četvrfinalu igraju Kanada i Rusija.

Tri najbolje plasirane ekipe sa turnira plasirat će se na Olimpijske igre u Tokiju, koje se održavaju od 23. srpnja do 8. kolovoza ove godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider