Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šokirao svijet vaterpola

Hrvatski reprezentativac okončao karijeru u dobi od 27 godina pa se predomislio: Ide u Beograd

Hrvatska je nakratko ostala bez igrača koji je bio u najužem krugu reprezentativaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo dva mjeseca nakon što je nastupio na Olimpijskim igrama za Hrvatsku, 27-godišnji Lovro Miloš odlučio se oprostiti od vaterpola. Tada je rekao da mu je dosta vaterpola te da ima neke druge prioritete.

Međutim, dva tjedna nakon što je objavio tu vijest, došlo je do iznenadnog preokreta. Miloš je pronašao novi klub i karijeru nastavlja u beogradskom Partizanu.

"Idem u Beograd u ponedjeljak, dogovorio sam se, ali nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da se možda pričeka do ponedjeljka", rekao je za Sportske novosti pa dodao:

"Bila je to ponuda kakva se ne odbija."

Inače, Milošu je ovog ljeta istekao ugovor s Mladosti, kojoj se dogodio pravi ezgodus igrača prouzrokovan financijskim problemima.

S reprezentacijom je osvojio brončane medalje na Europskom prvenstvu 2018. u Barceloni i Svjetskom prvenstvu 2019. u Gwangjuu. Nisu mu to jedine medalje koje je uzeo s Barakudama, ima i dva srebra iz 2019. godine (Europa kup u Zagrebu i Svjetska liga u Beogradu).

Kao igrač Mladosti ovog proljeća je osvojio naslov prvaka Hrvatske velikim preokretom protiv Jug Adriatic osiguranja u finalnoj seriji (Dubrovčani su dobili prve dvije utakmice, Zagrepčani preostale tri). Sa Žapcima je dvaput otišao do kraja u regionalnom natjecanju (Jadranska liga) i Hrvatskom kupu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider