Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Suradnja

Hrvatski rukometni savez i Lidl Hrvatska produžili suradnju do 2025. godine

Lidl je Official fresh food partner EURA 2022. i 2024.

PR (Foto: PR)

Lidl Hrvatska ove je godine produljio svoje partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom i podršku Kaubojima na još 4 godine, do 2025. godine. Ove godine, osim voća i povrća, ponosni partner naše reprezentacije su i Lidlovi Okusi zavičaja. Na međunarodnoj razini, Lidl nastavlja biti partner muškog Europskog rukometnog prvenstva EURO 2022. i 2024. Od 2017. godine, Lidl je šesti put Official Fresh Food Partner rukometnih europskih i svjetskih prvenstava.

Lidl se raduje svojoj međunarodnoj ulozi Official Fresh Food Partnera muškog EURA 2022. i 2024., kao i prilici da i na ovaj način prezentira svježinu i kvalitetu svojih namirnica. Međunarodno partnerstvo s Europskim rukometnim prvenstvom EURO 2022. i 2024., kao i lokalna podrška Hrvatskom rukometnom savezu, nastavak su Lidlove podrške i poticanja sporta te uravnotežene prehrane uz kretanje i zdravi način života.

„Izuzetno nas veseli što nastavljamo s podrškom Hrvatskom rukometnom savezu i
Kaubojima u njihovim novim izazovima. Angažirani smo u rukometu jer taj sport savršeno odgovara našoj dinamici – kao i u rukometu, timski rad je ključ i našeg uspjeha. Ovime također želimo stvoriti svijest o velikom značaju kretanja i osvještene prehrane. Nestrpljivo iščekujemo EURO 2022, Lidl će biti veliki navijač naše reprezentacije!“
, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Muški rukometni EURO 2022. održat će se od 13. do 30. siječnja u Mađarskoj i Slovačkoj. Zatim, 10. siječnja 2024. u Njemačkoj počinje muški rukometni EURO 2024.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider