Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
VJerojatno na ITaliju

Hrvatski vaterpolisti pobijedili Crnu Goru, evo kad će igrati za peto mjesto

Hrvatska je pobijedila Crnu Goru 12:10 i igrat će za peto mjesto protiv boljeg iz susreta SAD-Italija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija igrat će za peto mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju, u prvoj utakmici razigravanja za plasman od petog do osmog mjesta Hrvatska je svladala Crnu Goru sa 12-10 (1-0, 5-4, 3-3, 3-3).

Bio je ovo drugi dvoboj Hrvatske i Crne Gore u Tokiju i druga pobjeda naše reprezentacije, u dvoboju u skupini prije osam dana bilo je 13-8.

Najbolji VUkičević

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Ante Vukičević s tri gola, po dva su dodali Loren Fatović, Luka Lončar i Josip Vrlić, dok je trostruki strijelac za Crnu Goru bio Aleksandar Ivović.

U dvoboju protiv Crne Gore Hrvatska niti u jednom trenutku nije bila u zaostatku, u prvoj minuti je povela golom Vukičevića, a Crnogorci su uspjeli tek jednom poravnati, na 3-3 sredinom druge četvrtine. No, uslijedila su tri uzastopna pogotka naših reprezentativaca za miran nastavak dvoboja.

U nedjelju protiv boljeg iz susreta SAD - Italija

Hrvatska će tako posljednjeg dana Igara, u nedjelju od 4.00 sata po hrvatskom vremenu igrati za peto mjesto protiv SAD-a..

HRVATSKA - CRNA GORA 12-10 (1-0, 5-4, 3-3, 3-3)

HRVATSKA: Marcelić, Macan, Fatović 2, Lončar 2, Joković 1, Bukić, Vukičević 3, Bušlje, Miloš 1, Vrlić 2, Obradović 1, Garcia

CRNA GORA: Tešanović, Brguljan 1, Perković 2, Petković, Čučković, Popadić, Vidović 1, Ukropina 1, Ivović 3, Spaić, Matković 2, Baničević

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider