Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
SPREMNI ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Hrvatska u posljednjoj pripremnoj utakmici savladala Izrael rezultatom na čiji nas spomen prolaze trnci

Hrvatska rukometna reprezentacija u Poreču je savladala Izrael rezultatom 37:23.

Hrvatska - Izrael (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Sjajnu izvedbu vidjeli smo od izabranika Hrvoja Horvata, koji je na ovom susretu izmijenio puno različitih kombinacija u napadu i moramo priznati da su se sve pokazale itekako upotrebljive.

Pobjednik ni u jednom trenutku nije bio upitan jer su naši reprezentativci rano došli u vodstvo, koje se prema kraju susreta samo povećavalo.

Martinović ponovno sjajan, briljirao Kuzmanović

Ponovno je najbolji strijelac u našim redovima bio Ivan Martinović, koji je postigao osam pogodaka, i to iz isto toliko pokušaja, a pratili su ga Igor Karačić i Luka Cindrić s po pet golova.

Posebno dobar bio je mladi vratar Dominik Kuzmanović s 11 zaustavljenih udaraca, uključujući nekoliko zicera, koji su mu po svemu sudeći specijalnost.

Hrvatska je time osvojila Croatia Cup, a lijepo je vidjeti rezultat 37:23. Svakog ljubitelja hrvatskog rukometa na sam spomen tog rezultata prođu trnci jer je riječ o rezultatu kojim je savladala Poljsku u onom nevjerojatnom raspletu koji se i dandanas s nevjericom prepričava.

Na izborniku Horvatu je odrediti posljednji popis i sastav koji će se 13. siječnja na Svjetskom prvenstvu suprotstaviti Egiptu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider