Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
KAKAV ČUDESAN MEČ!

Hrvatska pikado bajka je gotova: Fantastični Suljović i Austrija slavili u meču na jednu strelicu

Hrvatska kombinacija poražena je u nevjerojatnom meču četvrtfinala Svjetskog prvenstva u pikadu za reprezentacije.

Austrija - Hrvatska (Foto: screenshot)

Nažalost, hrvatska pikado reprezentacije neće zaigrati u polufinalu Svjetskog prvenstva koje se održava u njemačkom Frankfurtu.

U fantatičnom meču, gdje se igralo doslovno na jednu strelicu, savladala ih je Austrija rezultatom 8:7, a fantastičnu rolu u pobjedničkoj ekipi odradio je Mensur Suljović, a u pravim trenucima mu se pridružio Rowby-John Rodriguez.

Sjajno otvaranje za velikih 4:1

Hrvatska je u meč ušla fantastično. Romeo Grbavac je fantatično pogađao velike vrijednost, a Boris Krčmar bio nemilosrdan u izlascima pa je brzo došlo vodstvo 3:0, a onda i 4:1.

Grbavac je pri 4:1 imao fantastičnu priliku za još jedan break, ali promašio je izlaz, da bi Suljović odmah nakon toga izašao.

Nažalost, pri rezultatu 4:2 dvostrukih 18 za izlaz promašuje Krčmar, a Suljović je još jednom nemilosrdan i vraća break. 

Suljović diže igru i radi veliki preokret

Pri rezultatu 4:3, Krčmar je umalo pogodio fantatičan izlaz. Imao je 160, pogodio je dva puta 60, ali onda je promašio dvostrukih 20 za senzacionalan izlaz, a Austrijanci su nakon toga odmah bili nepogrešivi.

Austrija je nakon toga odigrala uvjerljivo i bez šanse Hrvatskoj otišla na 5:4, ali odmah je vraćen break, Krčmar izlazi na 41, a odmah nakon toga i Grbavac na 45.

Veliku je šansu za korak do pobjede imao Grbavac, ali dvaput je promašio double 20 za izlaz, što još jednom koristi Suljović i odmah izlazi na 6:6.

Vratili se iz velikog ponora pa promašili strelicu za polufinale

Nervoza je pogodila naše igrače i Austrijanci uzimaju break za 6:7 na nevjerojatan način. Krčmar je imao 40, ali je redom promašio duplih 20, 10 i 5 pa Austrijanci dolaze blizu pobjedi. Veliku su šansu imali, no Suljović nije uspio izaći na 32. Krmčar zatvara 72 i otišlo se u odlučujuću igru.

Suljović je prvi imao izlaz na duplih 20, ali je promašio, nakon čega šansu za pobjedu ima Grbavac, no promašuje duplih 20. Rodriguez je uzeo strelice, promašio je duplih 20, ali odmah nakon toga pogađa duplih 10 i odvodi Austriju u polufinale.

Čudesan meč u kojem smo se još jednom uvjerili koliko napetosti i uzbuđenja pikado nudi. Nažalost, ovog puta je drama otišla na stranu naših protivnika, no Krčmar i Grbavac su potvrdili kako se obojica u ovoj sezoni imaju meču nadati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider