Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nema predaje

Hrvaticama organizator odredio novi raspored koji je sve iznenadio: To nije bio prvotni plan

Hrvatske rukometašice neće dobiti zasluženi odmor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatske rukometašice senzacija su Europskog prvenstva 2020. Bile su to naročito nakon drugog kola kada su pobijedile svjetske prvakinje Nizozemke, a taj su status zacementirale pobjedom protiv Srpkinja, koje su prošle godine bile šeste na SP-u.

Hrvatska je na ždrijebu upala u tzv. skupinu smrti. Iako dalje idu tri od četiri reprezentacije, malo tko je mislio da neće Hrvatska biti ta koja prva ide doma. Na kraju je ispalo da Hrvatska prolazi u drugi krug sa sve tri pobjede i maksimalna četiri boda, a kući na nakon nevjerojatnog raspleta ide Srbija.

gol expired Euforija među našim rukometašicama: "Srbija je jaka, ali mi se osjećamo fenomenalno" divider

Sljedeću su utakmicu naše rukometašice trebale igrati tek u subotu, što je značilo prijeko potrebni odmor. No organizator se pobrinuo da naše djevojke nemaju tri slobodna dana uoči borbe za polufinale u novoj skupini.

Raspored je promijenjen, pa će tako naše cure u akciju već sutra protiv Rumunjske. Odluka je to koja je iznenadila sve u našoj reprezentaciji i ipak malo poremetila planove.

Rumunjke su dalje prošle uz dva poraza od Njemica i Norvežanki, ali radi se o jakoj reprezentaciji. U subotu naše cure čeka derbi drugog kruga s Norveškom, a sljedećeg utorka igraju protiv Njemica.

Prve dvije reprezentacije u skupini izborit će polufinale, a u povoljnom raspletu koji uključuje neki poraz Njemica, Hrvatice bi do polufinala mogle čak i s pobjedom protiv Rumunjki. 

Četvrtak
18:15 Hrvatska – Rumunjska

Subota
18:15 Hrvatska – Norveška

Utorak
18:15 Hrvatska - Njemačka

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider