Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dida prati sport

Hrvat iz SAD-a postao hit nakon reakcije na krivi odgovor aplikacije: ''Ma kakva Srbija...''

Jedan je Hrvat iz Amerike potpuno izgubio živce nakon sportskog pitanja aplikaciji Alexa.

Djed poludiio na Alexu (Screenshot)

Kako moderna tehnologija može naživcirati starije ljude, pokazuje nam i simpatični primjer koji je hit na društvenim mrežama u Hrvatskoj, ali i Srbiji.

Po Facebooku se proširio video na kojem unuci ispituju Alexu, virtualnog osobnog asistenta uređaja Amazon Echo, razna sportska pitanja. Namjerno su potom pitali Alexu tko je najbolji na svijetu u vaterpolu jer su, vjerojatno otprije, znali kako će reagirati njihov djed, a otac je sve snimao.

Radi se o obitelji američkih Hrvata, a upravo je na našem jeziku djed eksplodirao kada je Alexa ispalila da je najbolja u vaterpolu Srbija iako je Hrvatska službeno svjetski prvak.

Nećemo sada prenositi bujicu psovki koje je ispalio simpatični stariji gospodin koji je na kraju bacio uređaj na pod. Pogledajte sami kako je reagirao i kako su mu se smijali ukućani...

Ovako slave prvaci Amerike: Striptizete twerkale iznad pehara, grad lud za nogometom Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot) Brad Guzan (Foto: AFP) Navijačica Atlante (Foto: AFP) +5 Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider