Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NHL doigravanje

Hat-trick Simmondsa: Philadelphia izborila majstoricu

Hokejaši Philadelphije Flyersa izborili su odlučujuću sedmu utakmicu prvog kruga doigravanja Istočne konferencije NHL lige uvjerljivom pobjedom nad New York Rangersima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wayne Simmonds upisao je hat-trick u pobjedu Flyersa, koji su pitanje pobjednika riješili nakon dvije trećine utakmice. Naime, nakon druge trećine rezultat je bio 4-0 u korist domaćeg sastava, dok su Rangersi u posljednjoj tek malo ublažili konačan 2-5 poraz.

Preostala dva pogotka za Philadelphiju postigli su Erik Gustafsson i Claude Giroux, dok su strijelci za goste bili Carl Hagelin i Mats Zuccarello. Rangersi su svoj prvi pogodak na susretu postigli tek u 54. minuti utakmice.

Vratar domaćina Steve Mason obranio je sva 34 udarca prema svojim vratima, prije nego li su pored njega prošla posljednja dva. Na drugoj je strani Henrik Lundqvist obranio svega 19 udaraca prije nego li je povučen s leda nakon četvrtog primljenog pogotka. Odlučujuća utakmica igra se u srijedu u New Yorku. (TS)

NHL doigravanje, 6. utakmica, Istočna konferencija:

Philadelphia – NY Rangers 5-2

Serija je izjednačena 3-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider