Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
veliko srce šampiona

Veličanstvenim pothvatom sakupio 300 tisuća funti te ih donirao liječnicima i medicinskim sestrama

Bivši pobjednik Tour de Francea ostvario je veličanstveni podvig i pritom sakupio 300 tisuća funti, koje je potom donirao zdravstvu za borbu protiv koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velški biciklist Geraint Thomas (33), osvajač Tour de Francea 2018. godine, skupio je 300.000 funti koje će donirati britanskom javnozdravstvenom sustavu (NHS) za borbu protiv koronavirusa.

gol expired Tko ne bi htio u takav kućni pritvor: Ronaldinho spava u predsjedničkom apartmanu i ima sobu za hakl divider

Kako liječnici i medicinske sestre u Velikoj Britaniji rade po 12 sati dnevno u vrijeme pandemije koronavirusa, Geraint Thomas prihvatio je izazov da tri dana zaredom po 12 sati u svojoj garaži u Cardiffu vozi sobni bicikl.

Radio je to od 7.30 do 19.30 sati, a nakon što je uspješno završio izazov priznao je da mu je to bilo najteže iskustvo u njegovoj profesionalnoj karijeri, objavili su britanski mediji.

gol expired Na današnji dan prije 13 godina Messi je zabio jedan od najljepših golova iz prodora svih vremena divider

"Posljednja dva sata ove trodnevne avanture, koja je trajala ukupno 36 sati, bila su mi najteža u karijeri, jedva sam sjedio na biciklu. U normalnim uvjetima toliko bi proveo na biciklu u tjedan dana vrlo jakog treninga. Najduži cestovni trening koji sam odradio u karijeri trajao je osam sati i 20 minuta, i to u skupini vozača i sa pauzom za kavu, dok mi je na sobnom biciklu najduži trening dosad bio tri sata. Kad trenirate vani okruženi ste prirodom, a ovdje sam bio sam u garaži. Posljednjeg dana jeo sam rižu, piletinu, sendviče od slanine, kolače i popio puno kave. Sada ću se odmarati tjedan dana da dođem k sebi", izjavio je Geraint Thomas.

gol expired Luku Modrića sin uvalio u probleme sa zakonom: "Idi po tatu da mu napišem kaznu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL