Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije zvao Zrnića

Golužu naljutile izjave nezadovoljnih igrača

''Igrači bi trebali razmišljati o sebi, a ne o izborničkoj funkciji'', poručuje iz Karlovca, gdje je hrvatska muška rukometna reprezentacija na pripremama za Europsko prvenstvo u Srbiji, njezin izbornik Slavko Goluža.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Molba da prokomentira nezadovoljstvo Vedrana Zrnića i Ivana Ninčevića time što nisu pozvani na prvi krug priprema u Karlovac, izbornika je pomalo naljutila.

''Na spisku je 28 igrača i 28 ih može završiti u Vršcu. Nema razloga za nervozu ako netko nije pozvan. O svakome vodimo računa i svakoga pratim u detalje. To mi je posao, a to što se pojedinci igraju izbornika, ide na njihovu dušu. Ne trebaju nam negativnosti. Ja sam pozitivac'', odgovara Goluža.

Dodaje da, ako netko nije pozvan, ne znači da neće biti. Upravo je završio prvi dio priprema za EP. ''Nije bilo povreda. Neki nisu došli u najboljem stanju niti su mogli najbolje izvršiti zadatke. No, zadovoljan sam njihovim htijenjem. Nisu odustajali'', kaže Goluža.

Manuel Štrlek je također zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema. ''Napravili smo dobar posao. U obrani smo počeli vježbati važne detalje.''

One se nastavljaju u ponedjeljak i traju do petka. Za to razdoblje su u Karlovac pozvani Alilović, Losert, Šego, Štrlek, Batinović, Horvat, Vukić, Matulović, Musa, Marić, Brozović, Balić, J. Valčić, Kopljar, Buntić, Gojun, Bićanić, Matić, Vidović.

Treći dio priprema će se održati u Osijeku od 2. do 12. siječnja. Ondje će se održati turnir na kome će Hrvatska odmjeriti snage s reprezentacijama Irana, Slovačke i Švedske.

(Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider