Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
HVALA VAM OD SRCA!

Gol.hr je rušio rekorde za vrijeme SP-a i bio najčitaniji sportski portal u prosincu

Završili smo godinu na najbolji mogući način. Hvala vam!

Hrvatska reprezentacija (Foto: GOL.hr)

Sam kraj netom završene godine donio nam je najveće moguće sportsko uzbuđenje. Hrvati su, kao i prije četiri godine, opet stigli do same završnice Svjetskog nogometnog prvenstva, a to znači da se sportski sadržaj čitao više nego ikada dosad.

Upravo za vrijeme SP-a u Katru, u mjesecu prosincu, gol.hr bio je najčitaniji sportski portal ili rubrika u Hrvatskoj prema mjerenju Gemiusa. Kada je sport bio broj 1 sadržaj u Hrvatskoj, gol.hr bio je najčitaniji s rekordnih milijun 450.828 stvarnih posjetitelja te ukupno više od 20 milijuna pregleda stranica.

To je čak 23 % više nego prije četiri godine, kada su hrvatska reprezentacija i sportski sadržaj posljednji put bili na vrhuncu popularnosti.

Bio je ovo naš i vaš rekord. Hvala vam!

Golmanija Golmanija (Foto: GOL.hr)

Da je gol.hr prepoznat kao kvalitetan sportski sadržaj, potvrđuje i 70 % veća pretraga našeg portala na Googleu za vrijeme SP-a. Interakcije na Facebooku porasle su za 184 %, a na Instagramu za čak 236 % u usporedbi s mjesecom studenim. Ukupno je na Facebooku bilo više od milijun i pol interakcija.

Osim reportaža i svakodnevnih javljanja iz Katra te najnovijih vijesti vezanih za Vatrene i SP, čitateljima smo ponudili bogat dodatan sadržaj u vidu čak tri aktivacije.

U Golmaniji ste pogađali rasplete i svjetskog prvaka, u Naj trenutku ste svakih nekoliko dana birali najbolju od tri ponuđene priče sa SP-a, a u Super Vatrenom ste slagali idealnog hrvatskog reprezentativca.

Naj trenutak Naj trenutak (Foto: GOL.hr)

Spomenute su aktivacije prikupile više od 90 tisuća otvaranja stranica, a u njima je aktivno sudjelovalo putem prijave čak osam i pol tisuća naših čitatelja.

Bila je to uistinu sjajna godina za gol.hr koja je završena prvim mjestom u najvažnijem mjesecu za sport, i to ne samo u 2022. godini. Još jednom, hvala vam i ostanite uz gol.hr jer pripremamo uistinu bogat sadržaj u 2023.!

Super Vatreni Super Vatreni (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider