Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Eh, šteta

Tin Srbić podbacio i ispao u kvalifikacijama: Zbog pogreške ostao bez finala

Nije pao, odradio je vježbu do kraja, međutim s nešto nižim startom od 5.4 i konačnom ocjenom 12.766.

Tin Srbić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Tin Srbić zauzeo je 15. mjesto u kvalifikacijama gimnastičkog Svjetskog kupa u Cottbusu u konkurenciji 47 prečaša.

Aktualni olimpijski doprvak je zbog pogreške na elementu Adler 360° ostao je bez nedjeljnog finala u Njemačkoj. Nije pao, odradio je vježbu do kraja, međutim s nešto nižim startom od 5.4 i konačnom ocjenom 12.766. Unatoč velikoj konkurenciji za finale bilo potrebno minimalno 13.433, a samo trojica vježbača dobila su ocjenu veću od 14.000.

"Nije prošlo kako smo si zamislili. Išao sam vježbu koja je meni trening vježba, koju znam da mogu napraviti, jednostavno nisam dobro ušao unutra, nastupao sam zadnji na natjecanju, nekako sam ušao bez energije, ne znam zašto se to dogodilo. Moram još analizirati sve. Na jednom elementu koji me nekoliko dana već muči napravio sam malu pogrešku, izbacilo me iz ritma, ali ništa strašno, ali onda sam napravio veliku grešku na predzadnjem elementu. Nisam pao sa sprave, ali jednostavno danas to nije bilo to. Posebno sam razočaran, ne znam zašto, ljut sam na sebe što nisam nastupio onako kako ja znam nastupiti. Očito je takav period, treba se iz toga izvući. Imam još dva natjecanja u nizu sada, Dohu i Baku", rekao je Srbić nakon kvalifikacija.

Nakon što je u četvrtak izborio subotnje finale partera s četvrtom ocjenom kvalifikacija, Aurel Benović je u petak nastupio i na preskoku. Zbog padova na oba skoka završio je kao 35. s ukupnom ocjenom od 12.899 bodova.

Benovićev finale na rasporedu je od 14 sati, a Osječanin nastupa kao posljednji, osmi.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider