Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U četvrtak

Gimnastička radionica s Marijom Možnikom i Samom Oldhamom

Dvojica vrhunskih svjetskih gimnastičara, naš Marijo Možnik i njegov kolega iz Velike Britanije Sam Oldham, u četvrtak 12. prosinca održat će radionicu u gimnastičkoj dvorani Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ova dva gimnastičara koji u svojoj kolekciji ponosno čuvaju priznanja s vrhunskih svjetskih natjecanja, s posjetiteljima će podijeliti svoju sportsku priču, kako u teoriji tako i u praksi.

Radionica započinje u 16 sati, a nakon predstavljanja, Marijo i Sam upoznat će nas sa svojim trenerima, osobama zaslužnima za njihovu fizičku i psihičku spremu, te potom započeti priču o svojim treninzima, sezoni i natjecanjima. Nakon toga, demonstrirat će vježbe iz tri discipline (preča, ruče i parter), a zatim s mladim gimnastičarima održati školu velekovrtljaja.

Sam Oldham od malih nogu bavio se nogometom i gimnastikom, no kao 13-godišnjak morao je donijeti odluku kojem će se sportu u potpunosti posvetiti. Iako su ga u svojim redovima željela dva engleska nogometna kluba, lopta je ipak izgubila, a svoj život posvetio je gimnastici.

Marijo Možnik u gimnastiku se zaljubio kad mu je bilo samo 6 godina. Do 2014. godine trenirao je višeboj, no onda se specijalizirao za preču i postao članom hrvatske seniorske gimnastičke reprezentacije.

Ulaz je od 16 do 19 sati slobodan za sve koji žele svjedočiti sportskom doživljaju pod vodstvom dvojice vrhunskih gimnastičara, čija su imena urezana u sam vrh ljestvice ovoga sporta. Marijo se za ovu radionicu pripremao čak i u mraku,a nevjerojatne trenutke objektivom je zabilježio Damir Hoyka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider