Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
golman igrač utakmice

Futsal klub iz Splita pobijedio Dinamo u sjajnoj atmosferi na Gripama

Drugi put Universitas slavi protiv Dinama ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sjajnoj atmosferi Male dvorane na Gripama, Akademski futsal klub Universitas nadigrao je Futsal Dinamo s rezultatom 3:2 (1:1).

Tako su Splićani i drugi put ove sezone bili bolji od Dinama, prvi put pod vodstvom trenera Ive Jukića i prvi put su svi bodovi ostali na Gripama.

“Mislim da je bila izuzetno teška utakmica kakvu smo i očekivali. U nekim periodima smo imali puno šansi koje nismo iskoristili. Dinamo je sredinom drugog poluvremena preuzeo inicijativu i tu je naš golman apsolutno bio igrač utakmice i prelomio u tim trenucima. Sve u svemu, mislim da je ovo naša zaslužena pobjeda“, rekao je nakon trenerskog debija Ivo Jukić.

gol expired VIDEO Nenad Bjelica sretan nakon rušenja Rijeke: "To nas daleko može odvesti..." divider

Prvi pogodak na Gripama djelo je gostiju, odnosno Mihovila Prgometa u 15. minuti, a niti minutu kasnije Domagoj Čule pogađa za AFCU i vraća utakmicu na početak. Do kraja dvoboja, u vlastitu mrežu loptu je poslao Dinamov Mateo Mužar, da bi nakon toga Josip Juretić postigao zgoditak za AFCU i rezultat 3:1.

U zadnjoj minuti susreta, ponovno je precizan gostujući Mihovil Prgomet za konačan rezultat 3:2 i slavlje AFCU-a.

Ivan Kaštelan u Splitu Rođendansko slavlje na splitskim ulicama je završilo, navijači Hajduka imaju samo jednu želju divider

Apsolutni junak večerašnjeg dvoboja, domaći vratar Luka Pavlović bio je čudesan, branio udarce sa svih strana pa i preko cijelog terena asistirao Juretiću za pobjednički pogodak: “Borbena utakmica s obje strane, ali naša obrana je došla do izražaja. Mislim da je nakon penala otišlo sve psihološki na našu stranu.

Hvala Bogu da smo dobili prvu utakmicu doma ove sezone i mislim da je to prekretnica što se tiče domaćih utakmica. Zahvalio bih se cijeloj ekipi!“.

Sljedeća utakmica AFCU-a na rasporedu je u subotu, 19. veljače 2022. godine, u 18:15 sati, ponovno na domaćem terenu na Gripama, a protivnik je Alumnus. Futsal Dinamo dočekuje Šibenik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider