Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bile su tu i tri Hrvatice

Šok u Ljubljani, na utakmici Lige prvaka se ponovio "slučaj Eriksen": Rukometašici vadili jezik!

Na semaforu je vrijeme isteklo, konačan rezultat bio je 28:29 i započelo je uobičajeno pozdravljanje igračica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završetak utakmice rukometne Lige prvakinja u Ljubljani, gdje su se sastali Krim Mercator i Metz, donio je šok i nevjericu. Francuska rukometašica Oceane Sercien Ugolin, koja igra za slovenske prvakinje, srušila se u trenutku kad je utakmica završila.

Na semaforu je vrijeme isteklo, konačan rezultat bio je 28:29 i započelo je uobičajeno pozdravljanje igračica. Sercien Ugolin je tada pala na parket i digla se uz pomoć liječničke službe, da bi se 15-ak sekundi kasnije ponovno srušila na sredini terena.

Oko nje su se odmah okupile igračice jedne i druge ekipe, koje su stvorile živi zid kako gledatelji u dvorani, ali i oni pred malim ekranima, ne bi gledali te trenutke užasa. Sličnu scenu su napravili nogometni reprezentativci Danske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu nakon što se srušio Christian Eriksen.

Francusku reprezentativku liječnici su prebacili na bok i izvadili joj jezik, a vrlo brzo je stigla hitna pomoć i odvezla je u bolnicu. Stanje joj je zasad stabilno.

U ovoj utakmici su nastupile i tri hrvatske reprezentativke: Paula Posavec za Krim Mercator, a Ćamila Mičijević i Ivana Kapitanović za Metz.

Inače, Oceane Sercien Ugolin je prije godinu dana stigla u Ljubljanu, gdje je potpisala za Krim Mercator. S reprezentacijom Francuske je 2020. osvojila srebrnu medalju na Europskom prvenstvu, a ove godine je postala olimpijska pobjednica, svladavši u finalu Rusiju.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider