Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nemaju sreće

Francuzi u problemima, koronavirus im poremetio sve planove: Evo što to znači za Hrvatsku

Zbog problema s koronavirusom otkazane su prijateljske utakmice Francuske i Egipta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuska, prvi protivnik hrvatskim rukometašima na Europskom rukometnom prvenstvu, uz brojne ozljede i slučajeve koronavirusa, u ponedjeljak je saznala da neće igrati dvije pripremne utakmice 7. i 9. siječnja protiv Egipta.

 

"Egipatski savez upozorio nas je u nedjelju navečer na nemogućnost da ispoštuje naš dogovor o utakmicama, zbog brojnih igrača pogođenih Covid-19", potvrdio je predsjednik Francuskog rukometnog saveza Philippe Bana u priopćenju.

U nedostatku raspoloživih protivnika, Francuzi će morati bez pripremne utakmice ući u EURO 13. siječnja protiv Hrvatske u Szegedu.

Reprezentacija Francuske lišena je trojice olimpijskih prvakaka zbog ozljeda (Timothey N'Guessan, Nedim Remili i Luka Karabatic), možda i četvrtog jer je vratar Vincent Gérard pogođen obiteljskom dramom, a ostali su i bez velike nade Elohim Prandija, koji je uboden nožem u noći 31. prosinca.

gol expired Novi problemi za izbornika Horvata, ostao je bez jednog od najvažnijih igrača divider

Ukupno je i devet pozitivnih slučajeva među pozvanim igračima, uključujući i onaj posljednji, pivota Théa Monara, otkriven u nedjelju.

Jedina dobra vijest za Francuze je povratak četvorice zaraženih igrača, među kojima je i Nikola Karabatić, koji su od nedjelje počeli odvojeno trenirati jer rezultati njihovih PCR testova označava kraj njihove infekcije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider