Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

FOTO: Atraktivne hrvatske morske sirene ostavljaju bez daha

Poput pravih morskih sirena proteklih su dana članice kluba sinkroniziranog plivanja Mladost iz Zagreba snimile atraktivan podvodni kalendar za 2011. godinu.

Po prvi puta u Hrvatskoj je ispod površine vode snimljeno dvanaest atraktivnih fotografija koje otkrivaju čari ovog prekrasnog olimpijskog sporta s dugom tradicijom u Hrvatskoj. U glavnim su se ulogama našle profesionalne plivačice.

“Iznimno nam je drago da smo što smo uspjeli napraviti još jednu posebnost. U suradnji s fotografom Marijanom Radovićem nastale su atraktivne i prekrasne fotografije naših sinkro plivačica. Nakon nastupa na otvaranju Europskog vaterpolo prvenstva koji je nedavno održano u Zagrebu djevojke su nastavile raditi istim tempom, a jedan od rezultata napornog rada je i ovaj kalendar. Drago mi je da se ovaj Olimpijski sport ponovno počeo buditi u Hrvatskoj'', izjavila je ususret promociji kalendara Tamara Smetko Martinov, glavna trenerica kluba HAKSP MLADOST.

Fotografije za kalendar snimio je Marjan Radović, veliki format kalendara uredio je Luka Duplančić - Profesionalaci Plus, dok je mali format izradio Vanja Zadravec Smetko.

Grandiozna Božićna revija na vodi i promociju kalendara za 2011. sinkro plivačica održat će se ove subote 18. prosinca u 19 sati na bazenu Mladost na Savi, Jarunska 15, Zagreb.

Božićna revija na vodi nam donosi atraktivne koreografije sinkroniziranog plivanja, žongliranje s vatrom na vodi, akrobacije na svili, te projekciju podvodnog filma.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider