Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kasni sekundu za vodećim

Zubčić sjajno odvozio nakon pauze zbog teškog pada, ima priliku za novo postolje!

Zubčić nakon drugog mjesta traži novi veliki rezultat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić imao je peti rezultat prve vožnje drugog veleslaloma za Svjetski kup kojem je domaćin švicarski Adelboden, a za vodećim Švicarcem Loicom Meillardom zaostao je za jednu sekundu i dvije stotinke.

 

Zubčić je na stazu išao s brojem pet, ali je prije njegovog nastupa bila gotovo polusatna stanka zbog teškog pada Amerikanca Tommyja Forda, koji je izgubio kontrolu nad skijama nekoliko vrata prije cilja, udario glavom u tvrdu podlogu i završio u zaštitnoj ogradi.

Nesretnog američkog skijaša su morali helikopterom prevesti u bolnicu, nakon što mu je više od 20 minuta pružana pomoć nadomak ciljne crte. Vijesti o njegovom zdravstvenom stanju još uvijek nisu poznate.

gol expired Zubčić oduševio maskom: Ukrao je predstavu na izvlačenju brojeva divider

Filip Zubčić je bez većih pogrešaka stigao do cilja izgubivši pola sekunde u odnosu na Meillarda na završnoj strmini staze Chuenisbaergli.

U tom trenutku je Filip imao treći rezultat, da bi ga potom prestigli jučerašnji pobjednik Francuz Alexis Pinturault koji je za vodećim Meillardom zaostao za 30 stotinki te Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde sa samo četiri stotinke boljim vremenom od hrvatskog skijaša (+0.98).

Druga vožnja je na rasporedu od 13 sati i 30 minuta.

gol expired Stravičan pad uoči Zubčićeva nastupa: Uznemirujuće scene zaustavile utrku divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider