Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
što je plavi karton?

Loše vijesti za Hrvatsku pred Srbe: Plavi karton presudio je Mandiću, hoće li doći Štrlek?

David Mandić ne smije igrati protiv Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija 22:27 (11:13) porazom od Francuske započela je svoj nastup u skupini C na Europskom prvenstvu u Szegedu.

Utakmica se prelomila u 47. minuti kada je Hrvatska dobila čak tri isključenja, jednog zbog crvenog kartona Davida Mandića.

Hrvatsko lijevo krilo je neoprezno udarilo rukom u glavu francuskog rukometaša, a sudac mu je dao i plavi karton, a hrvatski igrači nisu mogli vjerovati što se događa.

Što je plavi karton? Radi se o kazni koja je veća od crvenog kartona, jer poručuje delegatima i dužnosnicima EHF-a kako se radi o prekršaju kojeg valja razmotriti posebno i možda ga sankcionirati s puno većom kaznom.

gol expired Izbornik Horvat: "Znali smo da je Srbija ključna i prije Francuske, tenzije su malo povišene" divider

Što znači plavi karton?

Zbog plavog kartona David Mandić ne može igrati protiv Srbije, možda se on poništi ako hrvatski stožer uputi žalbu EHF-u i ona bude prihvaćena, ali to je teško za povjerovati.

Može li pomlađena Hrvatska izboriti drugi krug?

Ukupno glasova:

Kako protiv Srbije?

Izborniku Horvati ostao je jedino Lovro Mihić na lijevom krilu, ali možda će morati posegnuti za Mandićevom zamjenom, a kao najbolja opcija nameće se legendarni Manuel Štrlek koji se oporavio od ozljede i spreman bi došao na Euro, sve je na Horvatu.

gol expired Mladi Kauboj odigrao odlično protiv Francuza i brutalno iskreno priznao: "Previše smo se bavili sucima..." divider

“Ja i izbornik smo razgovarali prethodnih tjedana. Imam već neko vrijeme problema s koljenom, zadnjih tjedana sam radio na rehabilitaciji i donesena je odluka kakva je donesena, nemam što previše reći… Ja sam u ovim trenucima potpuno fit i mogu trenirati punim intenzitetom, problemi koje sam imao su u ovom trenutku iza mene'', rekao je Štrlek jučer za Sportklub.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider