Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NEVJEROJATNO

Šok iz Mađarske: Dvojica hrvatskih rukometaša pozitivna, saznali dva sata pred utakmicu

David Mandić i Željko Musa imaju koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva sata do utakmice Hrvatske i Ukrajine na Euru 2022. reprezentacija Hrvatske ostala je bez Davida Mandića i Željka Muse koji su pozitivni na koronavirus.

''Kao što je to već uobičajeno posljednjih nekoliko dana, svaka reprezentacija koja sudjeluje na Europskom prvenstvu s nestrpljenjem očekuje rezultate PCR testiranja. Za hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju, vijesti ponovno nisu dobre. Na listi Covid - 19 pozitivnih igrača od danas su David Mandić i Željko Musa. Prema protokolu, oni se nalaze u izolaciji te neće biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvatu za večerašnju utakmicu s Ukrajinom. Svi ostali igrači (osim već ranije pozitivnih) i članovi stručnog stožera bili su negativni na današnjem PCR testiranju'', objavio je HRS.

gol expired Sjajna Hrvatska razbila Ukrajinu i sad čeka pobjedu Francuza protiv Srbije koja nas vodi dalje divider

Stiglo pojačanje

Umjesto Željka Muse sada upada Jakov Gojun koji je jučer stigao u Mađarsku, a mogao bi imati značajnu minutažu večeras u obrani.

Što može ova pomlađena Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

Mali problem

"Ono što sad strahujemo je što nam je fizioterapeut pozitivan, a on je taj koji je izložen i radi s najviše igrača. Trebamo paziti da ne upadnemo u zamku ispuhanog balona, na nama je da se što prije pripremimo za Ukrajinu'', rekao je Hrvoje Horvat prije dvoboja.

Ukrajina je izgubila oba susreta do sada i definitivno je najslabija momčad naše skupine. Vodi je njemački stručnjak Michael Biegler. Nakon sedam godina trenerske karijere u klubovima, 2012. godine preuzeo je poljsku reprezentaciju. Hrvatsku ne pamti po dobrom jer smo ga na Europskom prvenstvu 2016. pobijedili s 14 razlike i napravili jednu od najvećih senzacija u povijesti ovih natjecanja. Nakon toga, dvije godine vodio je njemačku žensku reprezentaciju. Od kolovoza prošle godine sjedi na klupi Ukrajine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider