Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
spektakl!

Torcida stiže na finale? Priprema se neviđena ludnica, povijesne scene na vaterpolu!

U Splitu vlada prava ludnica za vaterpolom, svi žele na veliko finale.

U subotu nas čeka veliko finale Europskog prvenstva u vaterpolu. Hrvatska dočekuje Mađarsku u Spaladium Areni.

U Splitu vlada prava ludnica za vaterpolom, u gradu ne prestaju simpatizirati sjajne vaterpoliste koji su došli do same završnice, a jedan od junaka prvenstva je i Jerko Marinić Kragić.

Rođeni Splićanin rastura na svom domaćem terenu, a s tribina ga gledaju prijatelji i obitelj, no uskoro bi ta podrška mogla biti još veća.

gol expired Heroj Barakuda odigrao utakmicu života: "Ovakvu atmosferu sam doživio samo na Hajdukovim utakmicama" divider

Jerko je veliki navijač Hajduka i pripadnik Torcide, bio je na brojnim gostovanjima, a sada bi na finale mogli doći i pripadnici Torcide te tako napraviti atmosferu koja nikada nije viđena na vaterpolu.

Hoće li uspjeti zadovoljiti sve one koji traže ulaznicu za finale?

''Nažalost neću. Moj veliki prijatelj Ante Bakalić, predsjednik Torcide, slao je poruke Savezu da će oni doći iz Šibenika i prenijeti bazen na Poljud, tako da ne bude problema s kartama. Rekao nam je pomoćni trener Renco Posinković da bi valjda 700.000 ulaznica bilo dovoljno da svih namiri. I dalje mislimo da smo krivo čuli, ali opet se srušio sustav. Mislim da bi Poljud bio taman'', rekao je Marinić Kragić u najavi finala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider