Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
EP u Splitu

Hrvatske vaterpolistice izgubile od Izraela, evo s kime će se boriti za sedmo mjesto

Hrvatske vaterpolistice će u petak razigravati s Francuskom za sedmo mjesto na Europskom prvenstvu u Splitu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatske vaterpolistice izgubile su dvoboj razigravanja od petog do osmog mjesta EP-a u Splitu od Izraela s 8-15 (3-3, 1-5, 2-5,2-2), te će se u petak boriti za sedmu poziciju s Francuskom.

Barakudice su krenule odlično u utakmicu, povele su s 2-0, a onda stale i dopustile Izraelkama seriju od 8-1, što više nisu mogle nadoknaditi. Izraelkama je gotovo sve ulazilo, dok je kod Hrvatske opet bio prisutan pad koncentracije, ni blizu odlične igre protiv jake Italije u četvrtfinalu u ponedjeljak.

gol expired Goropadne Barakude poslale jasnu poruku: Euro tek počinje, Hrvatska ide po zlato divider

Ostale bez mogućnosti plasmana na SP

Ostaje šteta za propuštenim jer je pobjeda u ovoj utakmici donosila veliki ulog, ono što ni Hrvatska ni Izrael nikad nisu uspjele, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo.

Pogotke su za Hrvatsku dale Emmi Miljković (2), Dina Lordan (2) i Matea Skelin (2), te Jelena Butić (1) i Iva Rožić (1), a kod Izraelki je prednjačila Maria Bogachenko s četiri gola.

gol expired Hrvatski topnici uništili Gruziju: "Navijači, dođite na polufinale, to će biti prava utakmica" divider

"Izraelke su bile bolje i to treba reći. Mi trenutno ne možemo fizički izdržati ovakav ritam i otud ovaj visoki poraz. Suci su nam rano isključili Anu Desnicu, a mi nemamo tako široku klupu da bi to mogle nadoknaditi. Franuskinje su iz meća u meč sve bolje i bolje, tako da neće biti lako, ali nećemo se predavati", rekao je izbornik Aljoša Kunac.

U drugoj utakmici razigravanja za plasman od petog do osmog mjesta Mađarska je bila bolja od Francuske s 19-9.

Večeras se u Spaladium Areni igraju polufinalni mečevi ženskoga turnira, a sastaju se Nizozemska - Španjolska i Grčka - Italija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider