Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''čestitam dečkima''

Duvnjak zadovoljan, osvrnuo se na kobni Egipat i novog izbornika

Kapetan je nahvalio svoje suigrače i izbornika nakon druge pobjede u tri kvalifikacijske utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domagoj Duvnjak bio je zadovoljan nakon što je Hrvatska odigrala treću utakmicu na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre.

Kauboji su u posljednjem nastupu na turniru pobijedili Tunis 30:27 i sada čekaju rasplet utakmice Francuska – Portugal.

''Prije svega bih čestitao dečkima na odličnom turniru. Odigrali smo jako dobrih 45 minuta protiv Francuske i na kraju smo pali. Vratiti se sa 16:10 i pobijediti protiv Portugala mogu samo ekipe s karakterom, a naša to je. Danas ok utakmica, drugo poluvrijeme fenomenalno, mogu samo dečkima čestitati'', rekao je za RTL, pa odgovorio na pitanje o upitnom samopouzdanju momčadi.

gol expired Izbornik Horvat objasnio što protivnici Hrvatske znaju kažnjavati divider

''Imamo samopouzdanja definitivno. Nismo bili pravi u Egiptu, uvukla nam se nesigurnost nakon remija s Japanom, događa se to svima, pa i nama“, smatra.

''Ja sam zadovoljan, mislim da nikad teži turnir nismo imali za OI. Pobijedili smo Portugal i Tunis, odigrali odličnih 45 minuta protiv Francuske, ja sam zadovoljan.''

Bila je ovo prva reprezentativna akcija novog izbornika Hrvoja Horvata.

Hoće li nam Francuzi pomoći?

Ukupno glasova:

''Znamo se mi već dugo s njim, bio je tri godine pomoćnik. Poznajemo se dobro, pokazali smo dobru obranu na turniru. U tri dana ne možete čuda napraviti. Dobri 20 dana prije nam je slao videa i bili smo dobro pripremljeni.''
Hrvatska može ostati bez Tokija ako Portugal pobijedi Francusku.

''Bitno da smo mi dobili dvije utakmice. Navijamo za Francusku. Ovo je sport, ako Portugal pobijedi, neka ide dalje'', sportski je zaključio kapetan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider