Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
TEŠKO DA ITKO MOŽE

Domagoj Duvnjak: "Danas smo bili pravi, ali ja još uvijek ne mogu prežaliti onaj Egipat"

Nakon utakmice protiv SAD-a svi naši reprezentativci imali su razloga za zadovoljstvo.

Domagoj Duvnjak (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Gotovo je nezamisliva situacija gdje će naša reprezentacija postići 40 pogodaka, a da se u strijelce ne upiše naš kapetan Domagoj Duvnjak. No, takva se dogodila danas.

To ne znači da je bio loš. Naprotiv, odigrao je izuzetno bitno rolu u obrani, dok je u napadu dozvolio suigračima da se razigraju. 

"Protivnik nije bio na nivou kao Egipat, ali mislim da je bila drugačija energija na terenu. Krenuli smo malo u grču, bilo je 5:5, ali onda je sve sjelo na svoje. Zaslužena pobjeda i prvi bodovi su tu", rekao je Duvnjak za RTL nakon utakmice.

Posebno je bilo bitno odraditi ovakvu utakmicu jer je svima još uvijek u glavi ono što se dogodilo u petak. No, treba to zaboraviti i do kraja odraditi najbolje što možemo.

"Bili smo onakvi kakvi smo bili na pripremama. Meni je još uvijek žao one utakmice protiv Egipta jer nismo pokazali svoje pravo lice. Ali, danas je to izgledalo dobro, no naravno da može bolje. Pogledat ćemo snimku i dogovoriti se neke sitnice. Već za dva dana igramo protiv Maroka. Ja se nadam da će ta utakmica izgledati još bolje", još je dodao kapetan.

Trebat ćemo do kraja susreta ovakvog Domagoja kao danas. Kad on igra takvu obranu, onda podiže i sve ostale suigrače, a tu sve zapravo kreće.

Kako ste doživjeli prvu pobjedu Hrvatske na rukometnom SP-u?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider