Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Žestoke kritike

Danac opalio paljbu na Duvnjaka: "Bio je to udarac šakom u glavu, namjerno je to napravio"

Mathias Gidsel nastavio je sa žestokim kritikama na račun Domagoja Duvnjaka.

Mathias Gidsel (Foto: Afp)

Rukometaši Hrvatske i Danske remizirali su na otvaranju drugog kruga Svjetskog prvenstva. Utakmica je završila rezultatom 32:32, a dosta je pažnje privukao danski rukometaš Mathias Gidsel svojim ponašanjem na utakmici.

U prvom poluvremenu imao je okršaj s Domagojem Duvnjakom, koji ga je udario po trbuhu, ali Gidsel se uhvatio za glavu i nekoliko minuta izležavao na terenu. Zbog toga je naš rukometaš zaradio dvije minute, a pružio je ruku u znak isprike danskom rukometašu.

Mathias Gidsel Sramotno ponašanje danske zvijezde: Duvnjak mu gospodski prišao, a ovaj ga otpilio divider

Međutim, Gidsel je to odbio i iskazao veliko nepoštovanje prema njemu:

"Nikad nisam iskusio nešto ovakvo. Na trenutke je bilo poprilično divlje na terenu. Nije prvi put, već sam imao ovakvu situaciju s Duvnjakom u Berlinu", rekao je Gidsel pa dodao:

"Mislim da su im bile dopuštene neke divlje stvari. Znam, Duvnjak to radi svjesno. Bio je to udarac šakom u glavu, tome nije mjesto u rukometu", zaključio je, prenosi danski TV2.

Nakon utakmice Duvnjak se ispričao Gidselu i pokušao mu objasniti da ga je udario u trbuh, ali nije to previše zanimalo danskog rukometaša. Duvnjak se na kraju ispričao Gidselu i pred kamerama danske televizije.

Što kažete na remi s Dancima?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider