Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Progovorio o odrastanju

Srpski olimpijac rođen u Splitu: "Morao sam na ulici govoriti da navijam za Hajduk, a kod kuće...''

Srpski olimpijac Damir Mikec progovorio je o odrastanju u Splitu i navijanju za Crvenu zvezdu.

Damir Mikec (Foto: YouTube/Crvena zvezda/Screenshot)

Damir Mikec, rođeni Splićanin i srpski olimpijac u streljaštvu, progovorio je o svojoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, a jedna njegova izjava podignula je dosta prašine.

Tijekom gostovanja u klupskoj emisiji beogradskog nogometnog kluba Mikec je progovorio o svojem odrastanju u Splitu i otkrio kako je počeo navijati za klub s Marakane.

"Jednostavno se dogodilo, tada je Zvezda osvojila sve što se može osvojiti. Odmah sam osjećao ljubav prema Zvezdi", započeo je Mikec pa dodao:

Turska - Hrvatska Nakon SP-a opet hit na TikToku: Poslušajte reakciju srpskog komentatora nakon golova Matea Kovačića divider

"Rođen sam 1984. godine u Splitu i, naravno, tamo je Hajduk glavni, svi za njega navijaju, osim mene. Kod kuće sam navijao za Zvezdu, a na ulici sam morao govoriti da navijam za Hajduk", otkriva Mikec, kojem je otac bio vojno lice u tadašnjoj JNA. 

Zbog toga su se često morali seliti iz jednoga grada u drugi.

"Poslije Splita otišli smo u Herceg Novi, zna se da je to grad s puno navijača Zvezde, a zatim u Beograd", zaključio je Mikec, koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine osvojio srebrnu medalju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider