Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
protiv francuskinja za finale

Atmosfera ne može biti bolja: Ćana bez mana na sebi svojstven način predstavila 17 kraljica šoka

U rukometnoj reprezentaciji vlada jako dobra atmosfera uoči polufinala Europskog prvenstva. Uostalom, kao i do sada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za manje od 24 sata Hrvatska igra polufinale Europskog rukometnog prvenstva za žene u kojem ju čeka aktualni prvak - Francuska. Sam ulazak u polufinale je najveći uspjeh u povijesti hrvatskog ženskog rukometa, te jedna od najvećih senzacija u povijesti prvenstava.

Zajedništvo, sjajna atmosfera, osmijeh i nesalomljivi duh. To su samo neki od faktora koji su odigrali veliku ulogu na putu do polufinala, a jedna od najzaslužnijih za atmosferu je naša najviša igračica u reprezentaciji - Ćamila Mičijević.

Dobri duh reprezentacije, kako je mnogi vole nazivati, napravila je novu emisiju "kod Ćamile na fotelji", a u njoj je pozvala apsolutno sve igračice koje će izbornik Nenad Šoštarić u petak od 18 sati imati na raspolaganju u utakmici polufinala.

"Ako mi nešto ispadne, tu nema brige, Tea Pijević lovi što stigne", predstavila je Ćana bez mana najbolju vratarku ovog Eura u Danskoj.

Na kraju je otkrila da je sva predstavljanja sama napravila i zbog toga joj, ali i svega što je do sada napravila na ovom Euru, skidamo kapu.

gol expired Šoštarić ima recept za finale Europskog prvenstva: "Srce i glava! Onda si jači i od najjačih" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider