Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
mičijević oduševila norvežanku

Ono kada najbolja rukometašica svijeta prepoznaje veličinu naše Ćane: "Kraljice rukometa"

Službeno najbolja rukometašica svijeta za 2019. godinu Stine Bredal Oftedal napravila je selfie s našom Ćamilom Mičijević.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je povijesnu prvu medalju na velikim natjecanjima. Bronca s prvenstva Europe u Danskoj pamtit će se zauvijek, prije svega zbog načina na koji je osvojena.

Kraljice šoka otišle su u Dansku potiho, bez postotka šanse da bi mogle igrati i posljednjeg dana Eura. Danas se vraćaju s broncom oko vrata, i to nakon što su u susretu za 3. mjesto deklasirale rukometnu velesilu - Dansku (25:19).

Nakon finala i pobjede Norveške protiv Francuske uslijedila je podjela medalja, a potom i veliko slavlje. Naše rukometašice bile su toliko popularne da je i jedna Norvežanka, Emilie Hegh Arntzen, zajedno s Hrvaticom koja igra u njihovoj reprezentaciji Martom Tomac pjevala s našima "Neopisivo".

gol expired Uspjeh rukometašica odjeknuo Europom, ugledni francuski list oduševljen: "Nezamislivo. Veličanstveno. One su budućnost" divider

Osim toga EHF je objavio, a HRS podijelio još jedan video koji će se vrtjeti i pamtiti svaki put kada se bude govorilo o ovom Euru, a to je zajedničko fotografiranje dobrog duha naše reprezentacije Ćamile Mičijević, aka Ćana bez mana, te službeno najbolje rukometašice svijeta Stine Bredal Oftedal.

Njih dvije napravile opalile su nekoliko selfieja nakon proglašenja, pri čemu su prstom pokazivale jedna na drugu.

Nakon fotke uslijedio je pozdrav, koji je posebno oduševio Norvežanku. Ćamila je podignula ruku kao da će si dat pet, no potom je poput engleske kraljice počela pozdravljati, odnosno okretati podlakticu i dlan.

To je Oftedal oduševilo pa se prasnula u smijeh i pridružila se kraljevskom pozdravu, nakon čega joj je Ćamila stisnula ruku te čvrsto zagrlila. Predivan trenutak dviju ponajboljih igračica svojih reprezentacija.

gol expired Najlošiji gubitnik godine, danski izbornik, još jednom zaprepastio izjavom: "Mogli smo slaviti s 10 razlike" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider