Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
otkrila tri najveća uspjeha

Nakon oproštaja od veličanstvene karijere Blanka za Dnevnik Nove TV otkrila: "Osjetila sam da je tijelo umorno"

Blanka Vlašić stala je pred kameru Dnevnika Nove TV i progovorila o svojoj odluci da se umirovi, veličanstvenoj karijeri i planovima za budućnost.

Na dan kada je objavila sportsku mirovinu jedna od najboljih hrvatskih sportašica svih vremena Blanka Vlašić stala je pred kamere Dnevnika Nove TV. S njom je razgovarao reporter Mario Jurič.

* Kako je došlo do odluke?

"Odluka nije došla jučer. Dogodila se prošlo ljeto, ali znate kako je to s velikim odlukama. Trebalo mi je jedno vrijeme da se pomirim s tom odlukom. Koronavirus nije odigrao ulogu u mojoj odluci. Osjetila sam da mi je tijelo umorno, da nema pomaka, da je vrijeme za novu stranicu svog života", otkrila je Blanka Vlašić.

Nije mogla izdvojiti jedan najsvjetliji trenutak u svojoj karijeri, već je ponudila tri.

"Svjetsko prvenstvo 2007. godine i osvajanje prvog svjetskog zlata. Obrana istog zlata 2009. godine i skok od 208 centimetara na Hanžek".

gol expired Karijera za pamćenje, prepuna rekorda i uspjeha, ali i jedan nedosanjani san divider

Priznala je da je žalila za ne osvajanjem zlata na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu, ali nije to vidjela kao neuspjeh.

"Skočiti 205 na Olimpijskim igrama i ne osvojiti zlato nije neuspjeh. Bilo mi je žao. Nakon tog Pekinga se dogodila ozljeda koja je sve promijenila."

Što slijedi sada nakon sportske karijere nije konkretizirala, ali je natuknula;

"Moj životni put će ostati uz sport. Bilo bi šteta otići u nekom sasvim drugom smjeru. Mislim da imam dosta toga za ponuditi."

Cijeli razgovor s Blankom Vlašić pogledajte u priloženom videu.

gol expired Plesovi Blanke Vlašić: Po ovom je bila posebna. Pogledajte kako je slavila pobjede divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider